tirsdag, desember 07, 2010

Pepperkakebaking!

Vil berre dele nokre bilder frå den koselige kvelden hos Marthe og Jardar 1.desember. På programmet stod baking av pepperkaker inkl. blindtest av Birgitte og Marthe si deig, og baking av Jardar sine alternative(basert på utsjånad)peppernøtter(perfekt på smak), drikking av trøndersk julebrus og lytting til fin julemusikk. Jardar lærte bort kunsten å lage julestjerne av papir, og vi såg nokre artige klipp på You Tube! Den store oppdagelsen denne kvelden var at naboane i underetasjen kjenner Anette og Sturla! :)
Dette blir tradisjon!

3 kommentarer:

Unknown sa...

yeahji!takk for sist det var kjempestas! har fått masse skryt for pepperkakene her på jobb, Birgitte, både dine og Marthe sine. og pepperminipannekakene mine sjølvsagt.

Sturla sa...

Kven kjenner oss? Eller eg meinar, kven kjenner vel ikkje oss? :) Anette har herved starta fødselspermisjon og set igang med julebaksten her i huset. Bra timing eller bra timing?

Birgitte sa...

Ja, her har pepperkakene også "fått bein å gå på".. Kjekt! Fødselspermisjon i førjulstida høres ut som bra timing ja :) Eg husker ikkje kva naboane heiter i farta, men ho er frå lofoten-området, og han er trønder. Du har kanskje funne ut kven det er uansett?! :)