onsdag, januar 10, 2007

Tur til Nord-Trøndelag


Klanens høvding fornekter seg ikkje!!
Kl 12.00 fredags formiddag fekk ho sms med spørsmål om ho ville bli med på en helgetur til Trøndelag. 14.30 sat ho i bilen saman med Birgitte på veg til Hurtigrutekaia! Fantastisk sprekt!!
Eg tilbringer dei to første vekene av det nye året i Børsa saman med Vegar. Laurdag morgon møtte vi farmor og Birgitte på Hurtigruta Vesterålen og nytte ein herleg frokost. Så satte vi oss i bilden og rulla dei mange mila oppover mot Sveinung og Karen, Marcus og Jacob! Det var langt og lenger enn langt! Vi kjørte oss til og med vill der inne i skogen..
Desto større stas å komme fram! Hadde ein veldig hyggelig dag! Laurdagsgraut, tur i skogen, satte opp mårfelle, nystekte rundstykker og mykje gjestfrihet!
TUSEN TAKK FOR OSS!
Vi anbefaler heile slekta å ta seg ein tur til Altin!

Olga, Birgitte,Vegar og Ragnhild.

2 kommentarer:

Åse-B sa...

ser ut som ein veldig bra dag:D
skulle ønske eg kunne vere med!
Foresten veldi koseli å treffe Birgitte og farmor på hurtigruta på bursdagen min!

Birgitte sa...

Veldig kjekt å treffe deg på bursdagen din også Åse Britt! Håper nøkkel-dingsen har fått ein verdig plass i kolleksjonen din;) Det var ein fantastisk tur til trondheim-altin-børsa som både eg og farmor har gleda oss over i ettertid. Gode minner er gode å ha. Veldig kjekt med litt kvalitetstid saman med familie og venner som ein er så glad i! Vi er heldige som har kvarandre!